Menu Luk

Hjælp og vejledning til LIVE+ Broadcast Case

Husk, det er altid muligt at ringe/skrive for at få hjælp til “kufferten”. (jeg svarer så hurtigt som jeg kan, men travlhed kan forekomme)

Det er aldrig sjovt at løse tekniske problemer tæt på en deadline, så sørg altid for at få testet dine tekniske løsninger i god tid og uden stress.

Hvad kræver det?

For at bruge kufferten skal du have nogle simple ting på plads. Der medfølger IKKE kabler til kufferten, dette skal du selv sørge for.

  1. De 3x kabler i ønsket længde – HDMI kabel må IKKE være længere end 3m. pga. kvalitet.
  2. Hurtig Internet forbindelse, gerne på mere end 200mbit – kufferten kræver ca. 20mbit upload.
  3. Kamera med SDI/HDMI video udgang.

Opsætning af kamera

Sørg for at kamera er opsat til 1080p, og 50fps. Dette betyder at opløsningen er Full HD 1080p og med 50 billeder pr. sek.

Dertil kan de fleste kamera opsætte til at fjerne ALT information på skærmen, så det video signal der bliver udsendt via HDMI stikket er helt ren. Altså, der er ingen tekst fra kamera på det signal som kommer fra HDMI stikket.

Det bliver også kaldet et CLEAN FEED eller REN SIGNAL.

Tilslut kabler

For at komme i gang med kufferten, skal vi have tilsluttet de 3x kabler.

  1. Strøm
  2. Netværk
  3. HDMI/SDI (kun ét af dem)

1. Start med at tilslutte strømkabel, og check at skærmen begynder at lyse op. 2. Indsat netværkskabel og check at der kommer et lille blå netværksstik i øverste højre hjørne i skærmen. 3. Indset HDMI eller SDI kabel fra kamera og check at der kommer video/lyd signal på skærmen.

Klar til at sende direkte

Så med 3 simple punkter, er du klar til at sende signalet til LIVE+ Kontrol Central. Når alt er klar, tryk på “ON AIR” knappen, for at sende direkte til LIVE+.

Hvordan bruges LIVE+ Kufferten? (video vejledning)

Skriv/ring gerne for at checke at signalet er godkendt.

Johnny, Tel. 40744040

Undgå MENU knappen på kufferten. Fejl i indstillingerne kan medføre at kufferten skal retur til mig for at modtage basis opsætning igen.

Skriv gerne via FB Messenger: https://www.facebook.com/johnnydamtoft/