Menu Luk

Hvad skal vi bruge til livestream?

Dette er et af de mere almindelige spørgsmål, og svaret er meget enkelt. Du behøver kun en almindelig smartphone, for at lave livestream.
Vi har dog valgt en anden livestream løsning, som giver bedre kvalitet på både billede og lyd.

Men lad mig først og fremmest prøve at komme med et par eksempler på livestream med smartphone. Som nævnt, så er det muligt at benytte smartphone til livestream, der kan dog være visse begrænsninger i billedkvalitet, lydkvalitet og muligvis også andre tekniske begrænsninger, som kan sætte en stopper for livestream eventyret med smartphone.
Med alle forbehold, som nævnt hverover, kan du prøve dig frem med livestream ved at bruge din mobil. Du kan forsøge at lave nogle tests til både Facebook og YouTube, for at se om løsningen passer til det behov du står med.

Det er muligt at lave livestream til Facebook som person, og du kan også streame til en gruppe og/eller side. Der kan muligvis være nogle tekniske begrænsninger med din konto, om Facebook giver dig lov.
Det samme er gældende på YouTube, her streamer du til en kanal enten som en person eller firma/brand.

Hos LIVE+ har vi dog valgt en anden løsning, som giver forbedret billedkvalitet og lydkvalitet.

Vi bruger professionel video og lydudstyr for at skabe en lækker TV produktion.

Lad os starte med kamera. Vi benytter primært Sony kamera i super kvalitet. Vi benytter forskellige modeller til forskellige opgaver. Det er vigtigt at alle vores kameraer bliver monteret på super stabile stativer, som kan give rolig og blød bevægelse når kameraerne skal dreje rundt. Ud over Sony kameraer, bruger vi også små GoPro kameraer når vi skal bruge et lille, simpelt og effektivt kamera, hvor der ikke er meget plads. Her er GoPro helt perfekt.

Vi har også forskelligt lydudstyr med på vores livestream optagelser. Vi har et større udvalg af mikrofoner med kabel, og sågar også trådløse mikrofoner for at have god bevægelighed og frihed til at gå rundt.

Både billede og lyd er i super god kvalitet, og disse bliver mixet sammen i det vi kalder for en Video Switcher (mixer). Vi har flere forskellige løsninger, fra de helt små hvor vi kan tilkoble et enkelt kamera og måske en computer, op til de større løsninger med mere end 10 videokanaler og 16 lydkanaler.

Når alle disse signaler er blevet mixet sammen til en færdig produktion, bliver signaler sendt ud på Internettet som et livestream, som typisk bliver vist på en hjemmeside eller nogle af de sociale medier.

Afhængig af størrelsen på livestream løsningen kan systemet styres af én person, og nogle gange er vi mere end 5 personer for at lave en fabelagtig livestream produktion.

Ring eller skriv til os allerede i dag, for at vi kan tage en uforpligtet snak om muligheder, ønsker og behov. Du kan også udfylde formularen, for at bliver ringet op af os.

Mange hilsner fra hele LIVE+ teamet.

Ring til mig